Testujeme naše nano produkty 1. díl Ochrana proti zamlžování skla

Do rukou se nám dostal produkt Nano master Antifog na sklo, který má pomoci všude tam, kde dochází ke srážení vody na skle, tzv. zamlžování, nebo rosení. K zamlžování dochází v domácnosti například na zrcadle a k rosení v automobile na čelním skle.  Z tohoto důvodu ho naleznete v prvním případě na našem eshopu pod názvem Ochrana proti zamlžování zrcadel a skel, který slouží především v domácnosti a v druhém případě po názvem Ochrana proti zamlžování autoskel.

20180221_103802

V našem testu jsme použili pro příklad okno domu, kde bude názorně vidět, jak ochrana funguje. Jako zdroj páry jsme použili rychlovarnou konvici. Před tím, než aplikujeme ochranu, je potřeba si pro správnou funkci dobře připravit povrch a to tím, že si jej dokonale odmastíme a očistíme. V našem případě jsme použili Nano master odmašťovač univerzal pro domácnost. Tento krok je velmi důležitý, protože kdybychom aplikovali povrch na špinavé okno, ochrana nebude fungovat vůbec nebo neúplně a proto je příprava povrchu tak důležitá. Na našem eshopu můžete zakoupit již kompletní set odmašťovače a ochrany pro domácnost nebo kompletní set pro autosklo.

20180221_103832

Ve chvíli, kdy máme povrch dokonale odmaštěný můžeme aplikovat ochranu. Rovnoměrně naneseme rozprašovačem vrstvu tak jak je vidět na videu. Vůbec nevadí, když nám ochrana bude trochu stékat. Jakmile máme naneseno, necháme na povrchu úplně uschnout. Důležité je nestírat ani nijak nezasahovat. Po zaschnutí je nano vrstva ochrany transparentní, takže ji vůbec neuvidíte.

A problém se zamlžování a rosením ať už doma nebo v automobilu je vyřešen. Celý video postup je k vidění na video níže.

Zanechte nám komentář co si o tomto produktu myslíte, nebo co by vás zajímalo. Všechny otázky rádi zodpovíme