Testujeme naše nano produkty 2. díl Ochrana proti zamlžování plastů

V dnešním díle se podíváme blíže na produkt proti zamlžování plastů. V našem eshopu ho naleznete pod názvem Ochrana proti zamlžování plastů. Tento produkt nalezne uplatnění například ve sprchových koutech s plastovou zástěnou, u lyžařských brýlí, potapěčských brýlí, různé štíty na helmách a všude tam, kde jsou průhledné umělohmotné povrchy. Produktu proti zamlžování skla jsme se věnovali v minulém díle.

 V našem případě jsme zvolili pro ukázku ochrané plexi sklo helmy a ochranné pracovní brýle. Jako zdroj páry jsme použili rychlovarnou konvici. Důležitou věcí před aplikací samotné ochrany je příprava povrchu. Povrch je potřeba zbavit nečistot a mastnoty. V našem případě jsme použili Nano master odmašťovač univerzal.

20180223_125906

Ve chvíli, kdy máme povrch připraven, můžeme přistoupit k aplikaci samotné ochrany proti zamlžování. Rovnoměrně naneseme rozprašovačem na povrch Nano master antifog na plasty a nijak nestíráme a necháme zaschnout. Po zaschnutí je ochrana již plně funkční a vy si můžete užívat například na sjezdovce bez otravného otírání brýlí. Celý postup a test funkčnosti je k vidění ve videu níže. Je potřeba říci, že pára z rychlovarné konvice je opravdovou zkouškou. K tak velkému zamlžení například v helmě nikdy nedojde a všimněte si na videu vykreslení ideální ošetřené poloviny na plexiskle helmy. V našem eshopu naleznete také již kompletní set odmašťovače a ochrany s mikroutěrkou zdarma.

Zanechte nám níže komentář co si o tomto produktu myslíte a kde by jste ho využili vy ?